29 april - 7 mei 2017

Partners en sponsors

RomeinenNU werkt samen met diverse partners in binnen- en buitenland. Voor onze projecten zijn we afhankelijk van fondsen en sponsors. Alle projecten worden georganiseerd door RomeinenNU in samenwerking met deze veelheid aan partners en sponsors. Deze bijzondere samenwerkingsverbanden en enthousiaste inzet en betrokkenheid van al deze personen en partijen maken de projecten en promotionele acties van RomeinenNU mogelijk.

Stichting Romeinse Limes Nederland
Er is een nauw samenwerkingsverband tussen Stichting Romeinse Limes Nederland en RomeinenNU. Beide stichtingen hebben tot doel om de bekendheid, kennis en waardering van ons Romeins verleden te vergroten. Stichting Romeinse Limes Nederland doet dat specifiek voor de Romeinse Limes en dat ondersteunen wij van harte. RomeinenNU heeft zitting in het bestuur van Stichting Romeinse Limes Nederland.

Nederlandse Limessamenwerking
Provincies Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed werken samen aan de nominatie van de Romeinse Limes op de Unesco Werelderfgoedlijst. Dit samenwerkingsverband steunt RomeinenNU financieel in de Romeinenweek.

Fonds voor Cultuurparticipatie
RomeinenNU ontvangt voor 2016 en 2017 subsidie van het Fonds voor Cultuurparticipatie voor professionalisering van zowel RomeinenNU als de Romeinenweek.

 

Media- en samenwerkingspartners

       

 

 

 

Lees verder

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt rondom de Romeinenweek en RomeinenNU? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram!