29 april - 7 mei 2017

Activiteitsbeschrijving exporteren


Klik hier om het PDF bestand te downloaden


of


Vul uw e-mailadres in zodat wij de activiteitsbeschrijving als PDF bestand naar u kunnen mailen. Wij bewaren uw e-mailadres niet!Annuleren

Meer informatie

Voor het gebruiken van GoogleMap componenten dien je de GoogleAnalytics & Maps cookies te accepteren.

Door wie?

Stichting Linea Recta

Meer informatie:

Telefoon: 06-18206112
E-mail: info@vialinearecta.nl
Website: www.vialinearecta.nl

Wanneer?

  • 7 mei 2017

Aanvang / openingstijden:

10.30 uur

 

Waar? (zie de kaart)

Op de Heugden 100, 6371 XN (Wijkpunt de Dormig)
Landgraaf, Limburg

Voor wie?

  • Jongeren (13 t/m 18 jaar)
  • Kinderen (t/m 12 jaar)
  • Volwassenen

Over de activiteit

In het kader van de Romeinenweek Nederland 2017 organiseert de stichting Linea Recta op zondag 7 mei de gecombineerde activiteiten: De boekpresentatie, opening van de schilderijententoonstelling, de Romeinenlunch en Romeinse kinderactiviteit.  

10.30 uur. Verhalenvertelster Bea de Groote leest fragmenten voor uit het boek “ Het amulet van de lichtberg ”. Dit boek, welk ook op deze dag in de verkoop gaat, werd speciaal in opdracht van onze stichting geschreven door de kunstenaar John van den Berg.

Onder het genot van een kop koffie of thee luistert u naar fragmenten uit het verhaal van de Romein Lucas , geboren in Spanje, die via een missie in Nederland terecht komt.  

Dan brengt u onder begeleiding van de auteur van het boek en maker van de schilderijen een bezoek aan de schilderijententoonstelling “ Vice Versa ”. In deze tentoonstelling ziet u fragmenten uit het boek op het canvas tot leven komen.  

Aansluitend volgt er tot 13.30u een speciaal voor u samengestelde Romeinse lunch.  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De kosten voor deze exclusieve activiteit bedragen € 10,- p.p. ( uw inschrijving is pas definitief na overboeking van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer: NL13RABO0300983255 t.n.v. stichting Linea Recta, o.v.v. Lunch). Wij hebben slechts plek voor 50 personen. Aanmelden voor 26 april via info@vialinearecta.nl of tel:06-18206112

Locatie: Wijkpunt de Dormig; Op de Heugden 100 in Landgraaf.    

Van 14.00 uur  tot 18 uur. De schilderijententoonstelling is dagelijks van 10 – 18 uur t/m 8 oktober 2017 gratis te bezoeken.   

Van 14.30 uur  tot 17.00 uur. Kinderen kunnen luisteren naar de verhalenvertelster en deelnemen aan een knutselactiviteit. Gratis.    

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het boek “Het amulet van de lichtberg” is tot en met 7 mei, bij voorintekening en op locatie, verkrijgbaar voor € 17,50. Daarna geldt de reguliere verkoopprijs van € 19.90. Ook kunt u het boek bestellen door een mailtje te sturen en het verschuldigde bedrag op bovengenoemd rekeningnummer over te maken o.v.v. Boek. Verzendkosten zijn € 4,95.  

Zie voor meer info onze website: www.vialinearecta.nl    

 

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt rondom de Romeinenweek en RomeinenNU? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram!